Makelaar Bek

Aanbod

MIDDELBURG, NWE. VLISSINGSEWEG 324. VRAAGPRIJS: € 149.000,– k.k.

Eengezinswoning (1959) met voor- en achtertuin, inclusief achterom op 216 m2 eigen grond. De woning is grotendeels nog oorspronkelijk, met uitzondering van de kunststof kozijnen en de aangebouwde serre met kelder.

Indeling begane grond: Hal/entree met toilet, trapopgang, berging en meterkast. L-woonkamer met open haard. De keuken bevindt zich in de uitbouw, waar de resterende ruimte dienst doet als bijkeuken en kelder.

1e etage: Overloop, 3 slaapkamers met vaste kastruimte. Extra bergkamer met sanitair. Eenvoudige douche-ruimte met wastafel.

2e etage: Zolderberging met vlizo-trap.

Bijzonderheden: Nagenoeg alle kozijnen zijn in kunststof uitgevoerd met dubbel glas. De achtertuin (west) heeft een prima bezinning en beschikt over 2 stenen bergingen. De meest recente v.d. 2 is in spouw gemetseld en kan prima als hobby-ruimte benut worden. Er is uitweg via de brandgang.

Details: – Perceel-oppervlak 216 m2, excl. het aandeel in de brandgang; – Inhoud woning met serre 312 m3 – Woon-oppervlak 90 m2 – Inhoud bergingen, incl. overkapping 75 m3. – Verwarming m.b.v. gasgestookte ketel

Share this post:
Hans BekMIDDELBURG, NWE. VLISSINGSEWEG 324. VRAAGPRIJS: € 149.000,– k.k.

Join the conversation