Koopwoningen

Bij het verkopen van uw woning of bij het kopen komt er veel op een mens af. Hans kan u begeleiden bij verkoop én of bij aankoop van uw woning, behartigt en vertegenwoordigt altijd uw belangen; zijn opdrachtgever.

verkoop

Besluit u uw woning te verkopen dan kan Hans u van begin tot eind begeleiden. Natuurlijk na een kennismakingsgesprek en bezoek om een eerste idee te krijgen van het pand. Kiest u voor elkaar dan krijgt u een duidelijk aanspreekpunt, maatwerk, betrokkenheid, expertise en enorme marktkennis.

Samen met u wordt er een plan gemaakt, is er overleg welke activiteiten te ontplooien en de te hanteren werkwijze. Worden kosten besproken zoals eventuele publiciteitskosten en de courtage. Van belang is om publiciteit te genereren, daarvoor beschikt Hans over de juiste kanalen om het huis te ‘etaleren’.

Daar hoort ook een heldere informatievertrekking bij betreffende het te verkopen huis. Foto’s worden in het kader van de privacy, altijd overlegd. Een draaiboek wordt gemaakt, met onder andere hoe om te gaan met bezichtiging, wilt u daar wel of niet bij aanwezig zijn. Het voeren van onderhandelingen, het opstellen van de verkoopovereenkomst en koopakte tot de afhandeling bij de notaris. Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van alle vorderingen.

aankoop

Bent u op zoek, naar een woning die bij u past, of al verliefd geworden op een plek, Hans signaleert en hij adviseert u van het begin tot het eind. Daar hoort het regelen van een bezichtiging, onderzoek doen naar het pand en eventueel een bouwkundig specialist inschakelen bij. Soms is daar ook een ontnuchterende kijk bij nodig, die Hans u biedt. Altijd behartigt hij de belangen van de opdrachtgever, verplaatst zich in u en vertegenwoordigt u. Bij aankoop verzorgt Hans de contractuele afhandeling tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris. Begeleiding in verzekering en hypotheekadvies is natuurlijk ook mogelijk.

Neem een kijkje in het aanbod en of contact Hans voor een persoonlijk gesprek.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

Paulkoopwoningen